Divat,  Egészség,  Mindennapok

Szépség – dús és egészséges haj

Hullik a haja? Ritkább a dús hajkoronája? Kevés és foltokban nő a szakálla? Megoldás a speciális összetételű vitamin kiegészítés – Magic Hair.

Egészséges, dús haj, Férfiaknál a dús szakál fontos szempont lehet. Egyik lehetőség a Magic Hair speciális összetételű vitamin készítménye.

Férfiak esetén sajnos nem ritka a haj hullás, haj gyérülés és a foltokban növekedő szakáll. Mindenki szép és egészséges hajat szeretne, hiszen rendkívül sokat dob megjelenésünkön a hajunk. Kutatások szerint a nők és a férfiak esetében is a haj benne van a TOP 3-ban, amit mindkét nem először megnéz a másikon. Így hát nagyon fontos, hogy ápolt hajunk legyen, mivel nagyban befolyásolja a rólunk alkotott első benyomásokat.

A férfiak már nagyon korán, egészen huszonéves korukban jelentkezhetnek különböző hajproblémák. Téged is zavar, hogy hajad ritkulni kezdett? Erősen hullik? Homlokodnál a hajvonalad egyre fentebb tolódik? Netán a fejtetőn érzed a kopaszodás első jeleit?

A megoldást a nagy sikerű Magic Hair kapszulák jelentik, amelyek immár férfiak számára is elérhetőek! A férfi szervezet igényeihez igazítottuk az összetevőket és addig csiszolgattuk, amíg végül tökéletes nem lett. A Magic Hair for Men kapszulák hatóanyagai egymást erősítik, így képes az igazán eredményes, szemmel is jól látható hatás elérésére. Különleges új összetevői a koffein, az Opti-MSM®, és a szerves kötésű cink és szelén. Számolj le te is minden férfi legnagyobb ellenségével, az egyre ritkuló hajjal!

Hogyan hat a Magic Hair Hajvitamin kapszula?

Csak természetesen!
Amellett, hogy ennyi nagyszerű tulajdonsága van a Magic Hair kapszulának, még természetes is!

Hello, hosszú haj!
A Magic Hair hajnövesztő vitamin koncentrált összetételének köszönhetően felgyorsulhat a haj növekedési tempója

Viszlát hajhullás!
A Magic Hair kapszula csökkentheti, sőt, akár teljesen meg is szüntetheti a hajhullást.

Sose volt még ilyen sok!
Ettől a különleges hajvitamintól még dúsabb lehet a hajad, hiszen elősegítheti a babahajszálak növekedését.

Erős körmök!
A kapszula nemcsak a hajra, de a körmökre is jó hatással van: erősebbek lesznek, nem töredeznek és gyorsabban nőhetnek.

Csak úgy sugárzol!
A válogatott vitaminok bőröd szépségéhez is hozzájárulnak.

Meddig kell várnod a Magic Hair hajvitamin kapszula hatására?

A vitaminoknak idő kell, hogy beépüljenek szervezetedbe, ezért az első pár napban még légy türelemmel, de egyesek már az első hajmosás után éreznek némi változást, a hajvitaminnal történő hajápolásnak köszönhetően.
Mivel a változáshoz időre van szükség, a kapszula 3 hónapos, kúraszerű szedését javasoljuk.

15 nap után:

a haj fényesebb és hidratáltabb, dúsabb érzetű

30 nap után:

a haj fényesebb és hidratáltabb, dúsabb érzetű

60 nap után erősebb:

rugalmasabb hajszerkezet épül

90 nap után:

miután a Magic Hair kifejtette hatását, fenntarthatod vele az ideális állapotot és folytathatod hajad gyors növekedésének támogatását!

Hajhullás 40 felett ? hormonmentes harc

A negyedik X felett a nők gyakran találkozhatnak a változó kor első jeleivel, így például a hajhullással, lelassult hajnövekedéssel. A menopauza átlagosan ötven körül köszönt be, de már 40 éves kor felett megjelenhetnek tünetek. Az ösztrogénszint csökkenésével egy időben megnő az androgének, tehát a férfi nemi hormonok szintje.
Ez a jelenség első körben a gyorsan osztódó sejtekre, így a hajra és a bőrre van hatással. A változó kor beköszöntével a hajszálak elvékonyodnak, újratermelődésük, növekedésük lelassulhat, ráadásul a hajszál élettartama is megrövidülhet, így a lelassult hajnövekedéshez felgyorsult hajhullás társulhat. A száraz bőr érzet és a körmök elgyengülése is gyakori panasz. A Magic Hair Max megoldás lehet a problémára.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük