A futószőnyeg kiválasztása

A futószőnyeg kiválasztásakor nem pusztán a szőnyeg színvilága és megjelenése az, ami fontos lehet számunkra. Természetesen a kiválasztott szőnyegnek minden esetben passzolnia kell az otthonunk stílusához, maradéktalanul meg kell, hogy feleljen az ízlésünknek, de nem árt néhány egyéb paramétert is figyelembe venni.

Futószőnyeget leggyakrabban előszobában használunk, de manapság – mint minden lakberendezési tárgy – a futószőnyeg is kissé újraértelmezett lett. Egyre többen használjuk ugyanis a futószőnyeget szűkebb helyiségekben, kisebb gyerekszobában, dolgozószobában, de akár egy pici irodában is.

A Rug & Roll futószőnyegei nemcsak stílusos megjelenésükkel nyűgöznek le, hanem különleges tulajdonságaikkal is. Minden futószőnyeg, amelyet a Rug & Roll webshopjának kínálatában találunk, egy vékony szilikongumi réteget kapott hátoldalán, amely csúszásgátló rétegként funkcionál. Így nem kell aggódnunk amiatt, hogy a csúszós kőre lefektetett futószőnyegünk korcsolyapályává válik, mert a szőnyeg a szilikonrétegnek köszönhetően pontosan ott marad, ahová lefektettük, nem mozog, nem csúszkál el semmilyen irányba. A Rug & Roll szőnyegek további igen hasznos tulajdonsága, hogy egy speciális, úgynevezett AquaClean szennytaszító réteggel rendelkeznek a felületükön, melynek köszönhetően a makacs foltok is könnyedén eltávolíthatóak csupán tiszta víz segítségével. Az olyan szennyeződések, mint a zsírfolt, csokoládéfolt, szószok vagy a kiöntött üdítő a speciális védőrétegnek köszönhetően nem képes a szőnyeg szálai közé behatolni és rendkívül egyszerűen eltávolítható a szőnyegről. Ha foltos lesz kedvenc Rug & Roll szőnyeged, csak önts egy kis tiszta vizet a foltra és egy nedves szivacs vagy nedves törlőkendő segítségével körkörös mozdulatokkal távolítsd el a foltot. A szőnyegtisztítás során egyáltalán nem lesz szükséged vegyszerekre, tisztítószerekre, ami a vegyszermentes otthonok számára igen nagy előny.
A speciális rétegnek köszönhetően a kis házi kedvencek szőre sem tapad bele a szőnyeg mélyebb rétegeibe, így bátran játszhatnak a négylábúak a lakásban is a gyerkőcökkel, mert a Rug & Roll szőnyegeinek takarítása igazán gyerekjáték. A porallergiások is fellélegezhetnek, mert a por és a poratka sem tud bejutni a szőnyegszálak közé, így egy gyors porszívózással pormentessé tehetőek a szőnyegek, ráadásként ezek a szőnyegek mosógépben is moshatóak, így nem kell nagytakarításkor a hosszadalmas sikálással bajlódni.

A Rug & Roll futószőnyegek még számos megnyerő tulajdonsággal rendelkeznek, mindezt elérhető áron! Kattints ide és nézd meg, mit tudnak még ezek a szuper futószőnyegek!