Divat,  Mindennapok

Apple iPad és iPhone kiegészítők

Általában fejtörést okoz, ha valamilyen okos kütyüt szeretnénk vásárolni. Mivel a piacon már egyre többféle típus és márka kapható, nem könnyű a bőség zavarával megküzdeni. Egyre újabbak és újabbak jelennek meg.

Pedig egyáltalán nem olyan nehéz a választás, mint az első pillantásra látszik. Érdemes az Apple termékei mellé letenni voksunkat, és kitartani mellette. Nem fogunk csalódni benne, hiszen a világ egyik legismertebb márkájáról beszélünk, azonban nemcsak emiatt népszerű. Az Apple készülékei megbízhatóak, használatuk kényelmes, működésük logikus.

Apple iPad tokok

Az Apple „tablet”-je, azaz az iPad igen keresett termék, mert átlátható a felülete, használatát az idősebb korosztály is igen hamar elsajátítja. Azonban nem elég csak az iPadet megvásárolni, a biztonság kedvéért egy tok beszerzése sem árt. De melyek a legjobb iPad tokok?

Olyat válasszunk, ami könnyű és strapabíró, ugyanakkor teljeskörű védelmet ad. Jó, ha ki tudjuk támasztani, mert akkor nem kell a kezünkben tartani, ha filmet nézünk, vagy videochat-elünk barátainkkal. Praktikus az a megoldás, ami felnyitáskor „felébreszti”, becsukáskor pedig zárolja a képernyőt.

Apple Watch szíj

Az iPhone mellé mindenképp szerezzünk be egy Apple Watch-ot is, ami szinte olyan, mintha a csuklónkon lenne a telefonunk, annyiféle funkciója van már ennek az órának. Épp ezért lényeges, hogy biztonságban tudhassuk az órát, ezért nem mindegy, milyen szíjat veszünk hozzá. Mindenképp érdemes többfélét vásárolni, és igény szerint váltogatni. Hiszen más dizájn kell, ha színházba megyünk, és akkor is, ha dolgozunk. Sportoláshoz is érdemes lecserélni. Vannak olyan szíjak is, melyet kifejezetten vízi sportokhoz terveztek, illetve olyanok is, melyet túrázáshoz. Egy jól megválasztott Apple Watch szíj minden öltözetünk tökéletes kiegészítője lehet.

Apple Watch 40 mm szíjak

A nők körében az Apple Watch szíj 40 mm-es változatban a legkedveltebb, mert ez, illetve az ennél kisebb méretek azok, amik jól mutatnak egy női csuklón.

Választhatunk olyan szíjat, ami rozsdamentes acélból készül. Ez kifejezetten alkalmas általános használatra és sportoláshoz is, mert az erős pánt stabilan tartja az órát, és nagyon könnyen, egy mozdulattal fel tudjuk venni.

Akik a természetes anyagot kedvelik, azok vásárolhatnak rozsdamentes szerelékkel rendelkező, kézzel készített marhabőr szíjat is.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük