instagram belépés
Tech

Instagram belépés

Az alkalmazás amerikai eredetű, főleg fényképek és rövid videók megosztására specializálódott. Kifejezetten népszerű az internetes felhasználók körében, rengetegen használják napi szinten. 2010-ben jött ki az első verziója, de azóta is folyamatosan fejlesztik.

Az Instagram regisztráció nem bonyolultabb, mint bármely más applikációnál, letöltés, vagy az interneten való megnyitás után rögtön feltűnik a „Regisztráció” ikon. Ezt megnyitva négy adat megadásával és egy hitelesítő kóddal, már bent is vagyunk a rendszerben. Elkérik a mobiltelefonszámunkat, vagy e-mail- címünket, nevünket, egy felhasználónevet és egy jelszót.

Gyors és egyszerű! Ha ezen túl vagyunk, akkor megszerkeszthetjük a profilunkat, beállíthatunk leírást, ahova főleg a nevünket, esetleg a kedvenc idézetünket, egy linket, vagy bármit tehetünk, ami szimpatikus számunkra. Profilképet is választhatunk, illetve megkezdhetjük képeink feltöltését.

Az Instagram belépés után

Az Instagram belépés után a képeknél számos lehetőség van, aki majd megtekinti őket szinte teljesen pontos képet kaphat az eseményről, vagy a kép környezetéről, amit lát. Megadhatjuk a helyszínt, használhatunk # tag-eket, amelyekkel könnyebb megtalálni egy-egy képet, megjelölhetünk a képen embereket, cégeket, illetve egyszerre több képet is feltölthetünk. Írhatunk a kép mellé is a tag-ek fölé, illetve barátaink a későbbiekben kommentelhetnek is a képeink alá.

Az applikáció keretein belül, az Instagram belépés után követhetünk embereket, illetve ők is követhetnek minket, továbbá ők is megjelölhetnek minket, amely a mi profilunkon is látszhat. Ugyanis a védelmi rendszer itt is kiválóan működik, teljes kontrolt kapunk afelett, hogy kiknek és mit engedünk látni a saját profilunkból, illetve posztjainkból.

Egy meghatározó elem, ezen social media platformon, az Insta-story, amely keretében egy kis videót, vagy képet tölhetünk fel, de ennek a különlegessége, hogy 24 órán belül eltűnik, pontosabban megmarad, de nem a profilképünkre kattintva, hanem az oldalunkon belül lesz látható (természetesen csak ha mi is úgy szeretnénk).

Az Instagram tökéletes kapcsolattartásra, arra, hogy az ismerőseink (követőink) tudják, hogy éppen mi történik velünk, továbbá rengeteg másra is kiváló: van, aki itt éli ki művész-tehetségét, van, aki itt értesül, arról hogy mi történik a nagyvilágban, de szimplán nagyszerű szórakozási opció is.

Az Instagram belépés ide kattintva érhető el: bejelentkezés a felületre

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük